maandag 28 februari 2011

De Cricut Cake

Vandaag in de webwinkel een nieuw product. En ik moet zeggen ook wel een speciale product. De circut cake. En voor de mensen die hem nog niet ken heb ik hier onder een youtube filmpje geplaatst. Op youtube is ook nog heel veel meer te vinden over deze machine. Ik heb hem zelf nog niet. Maar geef het tijd. :-) Hij is dus vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel. www.fantaartisch.nl
Hier even een uitleg wat het kan en doet.

De Cricut Cake snijmachine is speciaal ontworpen om taarten, taartjes, cakes, koekjes ed snel en professioneel te decoreren met fondant of marsepein. Kies een design en een formaat en druk op SNIJDEN, Decoreren was nog nooit zo makkelijk en snel.
Met deze Cricut Cake kan iedereen gemakkelijk taarten maken met ingewikkelde ontwerpen die normaal veel tijd en ervaring kost om te maken. Het apparaat is eigenlijk een mechanische snijder waarmee je vele designs kunt snijden mbv een computerprogramma. De Cricut Cake Machine kan dungerolde stukken fondant of marsepein snijden op snijmatten van 30x30cm en 30x60cm. De machine is perfect voor fondant en marsepein decoraties op koekjes, taarten, cupcakejes. Met de bijgevoegde Cake Basics Cartridge heb je gelijk al een grote hoeveelheid designs tot je beschikking. Inclusief Cake Basics Cartridge en vierkante Snijmat 30,5 x 30,5cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten